×

Koha në Qom edhe New York City

  • Kur koha ishte 11:30 me E martë, Dhjetor 5 në Qom, atëherë ishte 03:00 në New York City.
  • Qom është 8 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Qom

New York City
8.5 orë
8.5 orë
UTC
3.5 orë
3.5 orë

Qom

New York City (-8h30m)

E martë 11:30E martë 03:00
E martë 12:30E martë 04:00
E martë 13:30E martë 05:00
E martë 14:30E martë 06:00
E martë 15:30E martë 07:00
E martë 16:30E martë 08:00
E martë 17:30E martë 09:00
E martë 18:30E martë 10:00
E martë 19:30E martë 11:00
E martë 20:30E martë 12:00
E martë 21:30E martë 13:00
E martë 22:30E martë 14:00
E martë 23:30E martë 15:00
E mërkurë 00:30E martë 16:00
E mërkurë 01:30E martë 17:00
E mërkurë 02:30E martë 18:00
E mërkurë 03:30E martë 19:00
E mërkurë 04:30E martë 20:00
E mërkurë 05:30E martë 21:00
E mërkurë 06:30E martë 22:00
E mërkurë 07:30E martë 23:00
E mërkurë 08:30E mërkurë 00:00
E mërkurë 09:30E mërkurë 01:00
E mërkurë 10:30E mërkurë 02:00
E mërkurë 11:30E mërkurë 03:00
E mërkurë 12:30E mërkurë 04:00
E mërkurë 13:30E mërkurë 05:00
E mërkurë 14:30E mërkurë 06:00
E mërkurë 15:30E mërkurë 07:00
E mërkurë 16:30E mërkurë 08:00
E mërkurë 17:30E mërkurë 09:00
E mërkurë 18:30E mërkurë 10:00
E mërkurë 19:30E mërkurë 11:00
E mërkurë 20:30E mërkurë 12:00
E mërkurë 21:30E mërkurë 13:00
E mërkurë 22:30E mërkurë 14:00

Krahaso sërish

 
 
E martë, Dhjetor 5, 2023, java 49