×

Kushtet e përdorimit

Time.is është krijuar për njerëz. Rifreskimi automatik dhe përdorimi përbrenda skripteve dhe aplikacioneve është i ndaluar. Nëse ju duhet sinkronizimi i kohës në aplikacionin tuaj, ju lutem na kontaktoni për APi

Rregullat e privatësisë

Time.is mbledhë informata nga vizitorët vetëm për qëllime statistikore. Mbledhen vetëm shënimet teknike, jo edhe informatat personale.

We allow third-party companies to serve ads and/or collect certain anonymous information when you visit our web site. These companies may use non-personally identifiable information (e.g., click stream information, browser type, time and date, subject of advertisements clicked or scrolled over) during your visits to this and other web sites in order to provide advertisements about goods and services likely to be of greater interest to you. These companies typically use a cookie or third party web beacon to collect this information. To learn more about this behavioral advertising practice or to opt-out of this type of advertising, you can visit http://www.networkadvertising.org.

 
 
E hënë, Nëntor 29, 2021, java 48
Dielli: ↑ 06:59 ↓ 16:30 (9h 31m) Më shumë info