×
 
 
E enjtë, Shtator 21, 2023, java 38

Për përvetësim të faqes kërkohet përkrahje nga javaScript dhe "ëmbëlsirat"

Formati i kohës
Ndarësi: 
Ditë:
daynameE enjtë
dnameEnj
daynum01-31
dnum1-31
day_in_yditë 1-366
Java:
weekjava 38
wnum38
Muaj:
monthnameShtator
mnameSht.
monthnum01-12
mnum1-12
Vjet:
year2023
yy23
Ngjyrat
Të tjera


‹‹ Kthim në faqen e parë