×

Koha në Yangon edhe New York City

  • Kur koha ishte 00:30 me E premte, Shkurt 23 në Yangon, atëherë ishte 13:00 me E enjtë, Shkurt 22, 2024 në New York City.
  • Yangon është 11 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Yangon

New York City
11.5 orë
11.5 orë
UTC
6.5 orë
6.5 orë

Yangon

New York City (-11h30m)

E premte 00:30E enjtë 13:00
E premte 01:30E enjtë 14:00
E premte 02:30E enjtë 15:00
E premte 03:30E enjtë 16:00
E premte 04:30E enjtë 17:00
E premte 05:30E enjtë 18:00
E premte 06:30E enjtë 19:00
E premte 07:30E enjtë 20:00
E premte 08:30E enjtë 21:00
E premte 09:30E enjtë 22:00
E premte 10:30E enjtë 23:00
E premte 11:30E premte 00:00
E premte 12:30E premte 01:00
E premte 13:30E premte 02:00
E premte 14:30E premte 03:00
E premte 15:30E premte 04:00
E premte 16:30E premte 05:00
E premte 17:30E premte 06:00
E premte 18:30E premte 07:00
E premte 19:30E premte 08:00
E premte 20:30E premte 09:00
E premte 21:30E premte 10:00
E premte 22:30E premte 11:00
E premte 23:30E premte 12:00
E shtunë 00:30E premte 13:00
E shtunë 01:30E premte 14:00
E shtunë 02:30E premte 15:00
E shtunë 03:30E premte 16:00
E shtunë 04:30E premte 17:00
E shtunë 05:30E premte 18:00
E shtunë 06:30E premte 19:00
E shtunë 07:30E premte 20:00
E shtunë 08:30E premte 21:00
E shtunë 09:30E premte 22:00
E shtunë 10:30E premte 23:00
E shtunë 11:30E shtunë 00:00

Krahaso sërish

 
 
E enjtë, Shkurt 22, 2024, java 8