×

Koha në Wellington edhe New York City

  • Kur koha ishte 02:00 me E diel, Qershor 16 në Wellington, atëherë ishte 10:00 me E shtunë, Qershor 15, 2024 në New York City.
  • Wellington është 16 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Wellington

New York City
16 orë
16 orë
UTC
12 orë
12 orë

Wellington

New York City (-16h)

E diel 02:00E shtunë 10:00
E diel 03:00E shtunë 11:00
E diel 04:00E shtunë 12:00
E diel 05:00E shtunë 13:00
E diel 06:00E shtunë 14:00
E diel 07:00E shtunë 15:00
E diel 08:00E shtunë 16:00
E diel 09:00E shtunë 17:00
E diel 10:00E shtunë 18:00
E diel 11:00E shtunë 19:00
E diel 12:00E shtunë 20:00
E diel 13:00E shtunë 21:00
E diel 14:00E shtunë 22:00
E diel 15:00E shtunë 23:00
E diel 16:00E diel 00:00
E diel 17:00E diel 01:00
E diel 18:00E diel 02:00
E diel 19:00E diel 03:00
E diel 20:00E diel 04:00
E diel 21:00E diel 05:00
E diel 22:00E diel 06:00
E diel 23:00E diel 07:00
E hënë 00:00E diel 08:00
E hënë 01:00E diel 09:00
E hënë 02:00E diel 10:00
E hënë 03:00E diel 11:00
E hënë 04:00E diel 12:00
E hënë 05:00E diel 13:00
E hënë 06:00E diel 14:00
E hënë 07:00E diel 15:00
E hënë 08:00E diel 16:00
E hënë 09:00E diel 17:00
E hënë 10:00E diel 18:00
E hënë 11:00E diel 19:00
E hënë 12:00E diel 20:00
E hënë 13:00E diel 21:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Qershor 15, 2024, java 24