×

Koha në Tabwakea Village edhe New York City

  • Kur koha ishte 18:00 me E diel, Dhjetor 3 në Tabwakea Village, atëherë ishte 23:00 me E shtunë, Dhjetor 2, 2023 në New York City.
  • Tabwakea Village është 19 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Tabwakea Village

New York City
19 orë
19 orë
UTC
14 orë
14 orë

Tabwakea Village

New York City (-19h)

E diel 18:00E shtunë 23:00
E diel 19:00E diel 00:00
E diel 20:00E diel 01:00
E diel 21:00E diel 02:00
E diel 22:00E diel 03:00
E diel 23:00E diel 04:00
E hënë 00:00E diel 05:00
E hënë 01:00E diel 06:00
E hënë 02:00E diel 07:00
E hënë 03:00E diel 08:00
E hënë 04:00E diel 09:00
E hënë 05:00E diel 10:00
E hënë 06:00E diel 11:00
E hënë 07:00E diel 12:00
E hënë 08:00E diel 13:00
E hënë 09:00E diel 14:00
E hënë 10:00E diel 15:00
E hënë 11:00E diel 16:00
E hënë 12:00E diel 17:00
E hënë 13:00E diel 18:00
E hënë 14:00E diel 19:00
E hënë 15:00E diel 20:00
E hënë 16:00E diel 21:00
E hënë 17:00E diel 22:00
E hënë 18:00E diel 23:00
E hënë 19:00E hënë 00:00
E hënë 20:00E hënë 01:00
E hënë 21:00E hënë 02:00
E hënë 22:00E hënë 03:00
E hënë 23:00E hënë 04:00
E martë 00:00E hënë 05:00
E martë 01:00E hënë 06:00
E martë 02:00E hënë 07:00
E martë 03:00E hënë 08:00
E martë 04:00E hënë 09:00
E martë 05:00E hënë 10:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Dhjetor 2, 2023, java 48