×

Koha në Saint-Pierre edhe New York City

  • Kur koha ishte 10:00 me E premte, Korrik 19 në Saint-Pierre, atëherë ishte 08:00 në New York City.
  • Saint-Pierre është 2 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Saint-Pierre

New York City
2 orë
2 orë
UTC+2 orë

Saint-Pierre

New York City (-2h)

E premte 10:00E premte 08:00
E premte 11:00E premte 09:00
E premte 12:00E premte 10:00
E premte 13:00E premte 11:00
E premte 14:00E premte 12:00
E premte 15:00E premte 13:00
E premte 16:00E premte 14:00
E premte 17:00E premte 15:00
E premte 18:00E premte 16:00
E premte 19:00E premte 17:00
E premte 20:00E premte 18:00
E premte 21:00E premte 19:00
E premte 22:00E premte 20:00
E premte 23:00E premte 21:00
E shtunë 00:00E premte 22:00
E shtunë 01:00E premte 23:00
E shtunë 02:00E shtunë 00:00
E shtunë 03:00E shtunë 01:00
E shtunë 04:00E shtunë 02:00
E shtunë 05:00E shtunë 03:00
E shtunë 06:00E shtunë 04:00
E shtunë 07:00E shtunë 05:00
E shtunë 08:00E shtunë 06:00
E shtunë 09:00E shtunë 07:00
E shtunë 10:00E shtunë 08:00
E shtunë 11:00E shtunë 09:00
E shtunë 12:00E shtunë 10:00
E shtunë 13:00E shtunë 11:00
E shtunë 14:00E shtunë 12:00
E shtunë 15:00E shtunë 13:00
E shtunë 16:00E shtunë 14:00
E shtunë 17:00E shtunë 15:00
E shtunë 18:00E shtunë 16:00
E shtunë 19:00E shtunë 17:00
E shtunë 20:00E shtunë 18:00
E shtunë 21:00E shtunë 19:00

Krahaso sërish

 
 
E premte, Korrik 19, 2024, java 29