×

Koha në Niamey edhe New York City

  • Kur koha ishte 12:00 me E mërkurë, Qershor 19 në Niamey, atëherë ishte 07:00 në New York City.
  • Niamey është 5 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Niamey

New York City
5 orë
5 orë
UTC
1 orë
1 orë

Niamey

New York City (-5h)

E mërkurë 12:00E mërkurë 07:00
E mërkurë 13:00E mërkurë 08:00
E mërkurë 14:00E mërkurë 09:00
E mërkurë 15:00E mërkurë 10:00
E mërkurë 16:00E mërkurë 11:00
E mërkurë 17:00E mërkurë 12:00
E mërkurë 18:00E mërkurë 13:00
E mërkurë 19:00E mërkurë 14:00
E mërkurë 20:00E mërkurë 15:00
E mërkurë 21:00E mërkurë 16:00
E mërkurë 22:00E mërkurë 17:00
E mërkurë 23:00E mërkurë 18:00
E enjtë 00:00E mërkurë 19:00
E enjtë 01:00E mërkurë 20:00
E enjtë 02:00E mërkurë 21:00
E enjtë 03:00E mërkurë 22:00
E enjtë 04:00E mërkurë 23:00
E enjtë 05:00E enjtë 00:00
E enjtë 06:00E enjtë 01:00
E enjtë 07:00E enjtë 02:00
E enjtë 08:00E enjtë 03:00
E enjtë 09:00E enjtë 04:00
E enjtë 10:00E enjtë 05:00
E enjtë 11:00E enjtë 06:00
E enjtë 12:00E enjtë 07:00
E enjtë 13:00E enjtë 08:00
E enjtë 14:00E enjtë 09:00
E enjtë 15:00E enjtë 10:00
E enjtë 16:00E enjtë 11:00
E enjtë 17:00E enjtë 12:00
E enjtë 18:00E enjtë 13:00
E enjtë 19:00E enjtë 14:00
E enjtë 20:00E enjtë 15:00
E enjtë 21:00E enjtë 16:00
E enjtë 22:00E enjtë 17:00
E enjtë 23:00E enjtë 18:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Qershor 19, 2024, java 25