×

Koha në Zelandë e Re edhe New York City

  • Zelandë e Re (përfshihen edhe territoret e varura dhe ishujt) ka 5 zona kohore. Këtu është përdorur zona kohore e kryeqytetit Wellington.
  • Kur koha ishte 01:00 me E shtunë, Shtator 30 në Zelandë e Re, atëherë ishte 08:00 me E premte, Shtator 29, 2023 në New York City.
  • Zelandë e Re është 17 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Zelandë e Re

New York City
17 orë
17 orë
UTC
13 orë
13 orë

Zelandë e Re

New York City (-17h)

E shtunë 01:00E premte 08:00
E shtunë 02:00E premte 09:00
E shtunë 03:00E premte 10:00
E shtunë 04:00E premte 11:00
E shtunë 05:00E premte 12:00
E shtunë 06:00E premte 13:00
E shtunë 07:00E premte 14:00
E shtunë 08:00E premte 15:00
E shtunë 09:00E premte 16:00
E shtunë 10:00E premte 17:00
E shtunë 11:00E premte 18:00
E shtunë 12:00E premte 19:00
E shtunë 13:00E premte 20:00
E shtunë 14:00E premte 21:00
E shtunë 15:00E premte 22:00
E shtunë 16:00E premte 23:00
E shtunë 17:00E shtunë 00:00
E shtunë 18:00E shtunë 01:00
E shtunë 19:00E shtunë 02:00
E shtunë 20:00E shtunë 03:00
E shtunë 21:00E shtunë 04:00
E shtunë 22:00E shtunë 05:00
E shtunë 23:00E shtunë 06:00
E diel 00:00E shtunë 07:00
E diel 01:00E shtunë 08:00
E diel 02:00E shtunë 09:00
E diel 03:00E shtunë 10:00
E diel 04:00E shtunë 11:00
E diel 05:00E shtunë 12:00
E diel 06:00E shtunë 13:00
E diel 07:00E shtunë 14:00
E diel 08:00E shtunë 15:00
E diel 09:00E shtunë 16:00
E diel 10:00E shtunë 17:00
E diel 11:00E shtunë 18:00
E diel 12:00E shtunë 19:00

Krahaso sërish

 
 
E premte, Shtator 29, 2023, java 39