×

Koha në New Delhi edhe New York City

  • Kur koha ishte 17:30 me E martë, Dhjetor 5 në New Delhi, atëherë ishte 07:00 në New York City.
  • New Delhi është 10 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from New Delhi

New York City
10.5 orë
10.5 orë
UTC
5.5 orë
5.5 orë

New Delhi

New York City (-10h30m)

E martë 17:30E martë 07:00
E martë 18:30E martë 08:00
E martë 19:30E martë 09:00
E martë 20:30E martë 10:00
E martë 21:30E martë 11:00
E martë 22:30E martë 12:00
E martë 23:30E martë 13:00
E mërkurë 00:30E martë 14:00
E mërkurë 01:30E martë 15:00
E mërkurë 02:30E martë 16:00
E mërkurë 03:30E martë 17:00
E mërkurë 04:30E martë 18:00
E mërkurë 05:30E martë 19:00
E mërkurë 06:30E martë 20:00
E mërkurë 07:30E martë 21:00
E mërkurë 08:30E martë 22:00
E mërkurë 09:30E martë 23:00
E mërkurë 10:30E mërkurë 00:00
E mërkurë 11:30E mërkurë 01:00
E mërkurë 12:30E mërkurë 02:00
E mërkurë 13:30E mërkurë 03:00
E mërkurë 14:30E mërkurë 04:00
E mërkurë 15:30E mërkurë 05:00
E mërkurë 16:30E mërkurë 06:00
E mërkurë 17:30E mërkurë 07:00
E mërkurë 18:30E mërkurë 08:00
E mërkurë 19:30E mërkurë 09:00
E mërkurë 20:30E mërkurë 10:00
E mërkurë 21:30E mërkurë 11:00
E mërkurë 22:30E mërkurë 12:00
E mërkurë 23:30E mërkurë 13:00
E enjtë 00:30E mërkurë 14:00
E enjtë 01:30E mërkurë 15:00
E enjtë 02:30E mërkurë 16:00
E enjtë 03:30E mërkurë 17:00
E enjtë 04:30E mërkurë 18:00

Krahaso sërish

 
 
E martë, Dhjetor 5, 2023, java 49