×

Koha në Napier City edhe New York City

  • Kur koha ishte 12:00 me E hënë, Qershor 24 në Napier City, atëherë ishte 20:00 me E diel, Qershor 23, 2024 në New York City.
  • Napier City është 16 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Napier City

New York City
16 orë
16 orë
UTC
12 orë
12 orë

Napier City

New York City (-16h)

E hënë 12:00E diel 20:00
E hënë 13:00E diel 21:00
E hënë 14:00E diel 22:00
E hënë 15:00E diel 23:00
E hënë 16:00E hënë 00:00
E hënë 17:00E hënë 01:00
E hënë 18:00E hënë 02:00
E hënë 19:00E hënë 03:00
E hënë 20:00E hënë 04:00
E hënë 21:00E hënë 05:00
E hënë 22:00E hënë 06:00
E hënë 23:00E hënë 07:00
E martë 00:00E hënë 08:00
E martë 01:00E hënë 09:00
E martë 02:00E hënë 10:00
E martë 03:00E hënë 11:00
E martë 04:00E hënë 12:00
E martë 05:00E hënë 13:00
E martë 06:00E hënë 14:00
E martë 07:00E hënë 15:00
E martë 08:00E hënë 16:00
E martë 09:00E hënë 17:00
E martë 10:00E hënë 18:00
E martë 11:00E hënë 19:00
E martë 12:00E hënë 20:00
E martë 13:00E hënë 21:00
E martë 14:00E hënë 22:00
E martë 15:00E hënë 23:00
E martë 16:00E martë 00:00
E martë 17:00E martë 01:00
E martë 18:00E martë 02:00
E martë 19:00E martë 03:00
E martë 20:00E martë 04:00
E martë 21:00E martë 05:00
E martë 22:00E martë 06:00
E martë 23:00E martë 07:00

Krahaso sërish

 
 
E diel, Qershor 23, 2024, java 25