×

Koha në Lai Chi Van edhe New York City

  • Kur koha ishte 21:00 me E hënë, Korrik 22 në Lai Chi Van, atëherë ishte 09:00 në New York City.
  • Lai Chi Van është 12 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Lai Chi Van

New York City
12 orë
12 orë
UTC
8 orë
8 orë

Lai Chi Van

New York City (-12h)

E hënë 21:00E hënë 09:00
E hënë 22:00E hënë 10:00
E hënë 23:00E hënë 11:00
E martë 00:00E hënë 12:00
E martë 01:00E hënë 13:00
E martë 02:00E hënë 14:00
E martë 03:00E hënë 15:00
E martë 04:00E hënë 16:00
E martë 05:00E hënë 17:00
E martë 06:00E hënë 18:00
E martë 07:00E hënë 19:00
E martë 08:00E hënë 20:00
E martë 09:00E hënë 21:00
E martë 10:00E hënë 22:00
E martë 11:00E hënë 23:00
E martë 12:00E martë 00:00
E martë 13:00E martë 01:00
E martë 14:00E martë 02:00
E martë 15:00E martë 03:00
E martë 16:00E martë 04:00
E martë 17:00E martë 05:00
E martë 18:00E martë 06:00
E martë 19:00E martë 07:00
E martë 20:00E martë 08:00
E martë 21:00E martë 09:00
E martë 22:00E martë 10:00
E martë 23:00E martë 11:00
E mërkurë 00:00E martë 12:00
E mërkurë 01:00E martë 13:00
E mërkurë 02:00E martë 14:00
E mërkurë 03:00E martë 15:00
E mërkurë 04:00E martë 16:00
E mërkurë 05:00E martë 17:00
E mërkurë 06:00E martë 18:00
E mërkurë 07:00E martë 19:00
E mërkurë 08:00E martë 20:00

Krahaso sërish

 
 
E hënë, Korrik 22, 2024, java 30