×

Koha në La Paz Centro edhe New York City

  • Kur koha ishte 09:00 me E shtunë, Korrik 20 në La Paz Centro, atëherë ishte 11:00 në New York City.
  • La Paz Centro është 2 orë prapa New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from La Paz Centro

New York City+2 orë
UTC+6 orë

La Paz Centro

New York City (+2h)

E shtunë 09:00E shtunë 11:00
E shtunë 10:00E shtunë 12:00
E shtunë 11:00E shtunë 13:00
E shtunë 12:00E shtunë 14:00
E shtunë 13:00E shtunë 15:00
E shtunë 14:00E shtunë 16:00
E shtunë 15:00E shtunë 17:00
E shtunë 16:00E shtunë 18:00
E shtunë 17:00E shtunë 19:00
E shtunë 18:00E shtunë 20:00
E shtunë 19:00E shtunë 21:00
E shtunë 20:00E shtunë 22:00
E shtunë 21:00E shtunë 23:00
E shtunë 22:00E diel 00:00
E shtunë 23:00E diel 01:00
E diel 00:00E diel 02:00
E diel 01:00E diel 03:00
E diel 02:00E diel 04:00
E diel 03:00E diel 05:00
E diel 04:00E diel 06:00
E diel 05:00E diel 07:00
E diel 06:00E diel 08:00
E diel 07:00E diel 09:00
E diel 08:00E diel 10:00
E diel 09:00E diel 11:00
E diel 10:00E diel 12:00
E diel 11:00E diel 13:00
E diel 12:00E diel 14:00
E diel 13:00E diel 15:00
E diel 14:00E diel 16:00
E diel 15:00E diel 17:00
E diel 16:00E diel 18:00
E diel 17:00E diel 19:00
E diel 18:00E diel 20:00
E diel 19:00E diel 21:00
E diel 20:00E diel 22:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Korrik 20, 2024, java 29