×

Koha në Kabuli edhe New York City

  • Kur koha ishte 18:30 me E diel, Korrik 21 në Kabuli, atëherë ishte 10:00 në New York City.
  • Kabuli është 8 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Kabuli

New York City
8.5 orë
8.5 orë
UTC
4.5 orë
4.5 orë

Kabuli

New York City (-8h30m)

E diel 18:30E diel 10:00
E diel 19:30E diel 11:00
E diel 20:30E diel 12:00
E diel 21:30E diel 13:00
E diel 22:30E diel 14:00
E diel 23:30E diel 15:00
E hënë 00:30E diel 16:00
E hënë 01:30E diel 17:00
E hënë 02:30E diel 18:00
E hënë 03:30E diel 19:00
E hënë 04:30E diel 20:00
E hënë 05:30E diel 21:00
E hënë 06:30E diel 22:00
E hënë 07:30E diel 23:00
E hënë 08:30E hënë 00:00
E hënë 09:30E hënë 01:00
E hënë 10:30E hënë 02:00
E hënë 11:30E hënë 03:00
E hënë 12:30E hënë 04:00
E hënë 13:30E hënë 05:00
E hënë 14:30E hënë 06:00
E hënë 15:30E hënë 07:00
E hënë 16:30E hënë 08:00
E hënë 17:30E hënë 09:00
E hënë 18:30E hënë 10:00
E hënë 19:30E hënë 11:00
E hënë 20:30E hënë 12:00
E hënë 21:30E hënë 13:00
E hënë 22:30E hënë 14:00
E hënë 23:30E hënë 15:00
E martë 00:30E hënë 16:00
E martë 01:30E hënë 17:00
E martë 02:30E hënë 18:00
E martë 03:30E hënë 19:00
E martë 04:30E hënë 20:00
E martë 05:30E hënë 21:00

Krahaso sërish

 
 
E diel, Korrik 21, 2024, java 29
Ice Cream Day / Belgian National Day