×

Koha në Darwin edhe New York City

  • Kur koha ishte 20:30 me E diel, Dhjetor 3 në Darwin, atëherë ishte 06:00 në New York City.
  • Darwin është 14 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Darwin

New York City
14.5 orë
14.5 orë
UTC
9.5 orë
9.5 orë

Darwin

New York City (-14h30m)

E diel 20:30E diel 06:00
E diel 21:30E diel 07:00
E diel 22:30E diel 08:00
E diel 23:30E diel 09:00
E hënë 00:30E diel 10:00
E hënë 01:30E diel 11:00
E hënë 02:30E diel 12:00
E hënë 03:30E diel 13:00
E hënë 04:30E diel 14:00
E hënë 05:30E diel 15:00
E hënë 06:30E diel 16:00
E hënë 07:30E diel 17:00
E hënë 08:30E diel 18:00
E hënë 09:30E diel 19:00
E hënë 10:30E diel 20:00
E hënë 11:30E diel 21:00
E hënë 12:30E diel 22:00
E hënë 13:30E diel 23:00
E hënë 14:30E hënë 00:00
E hënë 15:30E hënë 01:00
E hënë 16:30E hënë 02:00
E hënë 17:30E hënë 03:00
E hënë 18:30E hënë 04:00
E hënë 19:30E hënë 05:00
E hënë 20:30E hënë 06:00
E hënë 21:30E hënë 07:00
E hënë 22:30E hënë 08:00
E hënë 23:30E hënë 09:00
E martë 00:30E hënë 10:00
E martë 01:30E hënë 11:00
E martë 02:30E hënë 12:00
E martë 03:30E hënë 13:00
E martë 04:30E hënë 14:00
E martë 05:30E hënë 15:00
E martë 06:30E hënë 16:00
E martë 07:30E hënë 17:00

Krahaso sërish

 
 
E diel, Dhjetor 3, 2023, java 48