Time.is

За Time.is

На Time.is можете да:

Исто така ќе најдете и:

Time.is е прилагодена и за мобилни уреди. Користи минимален опсег на пренос и дизајнот е прилагоден за мали екрани.

Точност - синхронизиран со времето на атомски часовник

Time.is е синхронизиран со атомски часовник - најточниот мерач на време во светот. Прикажаното време вообичаено има точност од 0.02-0.10 секунди. Точноста зависи од Вашата врска на интернет и колку е зафатен Вашиот компјутер.

Што го прави Time.is толку точен

Општи услови

Time.is цели да биде најточниот, најнадежниот и најпријателски настроениот извор на време и информации поврзани со времето на веб. Иако најдобро што можеме се трудиме да обезбедиме точни информации, не нудиме никаква гаранција, и секоја употреба на информации обезбедени од Time.is е на Ваш ризик. Бројките за населението може да не се последните достапни. Доколку пронајдете некои грешки Ве молиме известете нè!

Благодарност до

Time.is е креиран од Евен Шарнинг / Netburn Web Solutions.

База на податоци за временски зони

Time.is се потпира на податоци за временски зони од База на Податоци за Временски Зони на IANA. Секогаш се трудиме да го ажурираме Time.is со последната верзија од Базата на Податоци за Временски Зони на IANA. Кога Базата на Податоци за Временски Зони на IANA заостанува со последниот развој на временски зони, ние користиме наши привремени закрпи.

Time.is is моментално ја користи currently верзијата 2019a од Базата на Податоци за Временски Зони на IANA (закрпи за Палестински територии и Бразил). Последно ажурирање: 2019-06-28

Webby Awards nominee
coolhomepages.com
Valid CSS!
 
 
18:57:41
понеделник, 19 август, 2019, недела 34
World Humanitarian Day / World Photo Day
Сонце: ↑ 06:11 ↓ 19:48 (13ч 37м) Повеќе информации