×

Листа за примање на е-пошта

Приклучете се на листата за примање на е-пошта од Time.is за први да чуете за новостите на Time.is. Вашата е-пошта нема да биде споделена со никого, а може да се откажете кога сакате.

 
 
сабота, 31 октомври, 2020, недела 44
Њујорк се префрлува на стандардно време во 02:00 на недела, 1 ноември. Времето се поместува еден час наназад.
Сонце: ↑ 07:26 ↓ 17:53 (10ч 27м) Повеќе информации