×

Koha në Vijayawada edhe New York City

  • Kur koha ishte 21:30 me E hënë, Dhjetor 11 në Vijayawada, atëherë ishte 11:00 në New York City.
  • Vijayawada është 10 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Vijayawada

New York City
10.5 orë
10.5 orë
UTC
5.5 orë
5.5 orë

Vijayawada

New York City (-10h30m)

E hënë 21:30E hënë 11:00
E hënë 22:30E hënë 12:00
E hënë 23:30E hënë 13:00
E martë 00:30E hënë 14:00
E martë 01:30E hënë 15:00
E martë 02:30E hënë 16:00
E martë 03:30E hënë 17:00
E martë 04:30E hënë 18:00
E martë 05:30E hënë 19:00
E martë 06:30E hënë 20:00
E martë 07:30E hënë 21:00
E martë 08:30E hënë 22:00
E martë 09:30E hënë 23:00
E martë 10:30E martë 00:00
E martë 11:30E martë 01:00
E martë 12:30E martë 02:00
E martë 13:30E martë 03:00
E martë 14:30E martë 04:00
E martë 15:30E martë 05:00
E martë 16:30E martë 06:00
E martë 17:30E martë 07:00
E martë 18:30E martë 08:00
E martë 19:30E martë 09:00
E martë 20:30E martë 10:00
E martë 21:30E martë 11:00
E martë 22:30E martë 12:00
E martë 23:30E martë 13:00
E mërkurë 00:30E martë 14:00
E mërkurë 01:30E martë 15:00
E mërkurë 02:30E martë 16:00
E mërkurë 03:30E martë 17:00
E mërkurë 04:30E martë 18:00
E mërkurë 05:30E martë 19:00
E mërkurë 06:30E martë 20:00
E mërkurë 07:30E martë 21:00
E mërkurë 08:30E martë 22:00

Krahaso sërish

 
 
E hënë, Dhjetor 11, 2023, java 50