×

Koha në Vanuatu edhe New York City

  • Kur koha ishte 17:00 me E hënë, Maj 27 në Vanuatu, atëherë ishte 02:00 në New York City.
  • Vanuatu është 15 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Vanuatu

New York City
15 orë
15 orë
UTC
11 orë
11 orë

Vanuatu

New York City (-15h)

E hënë 17:00E hënë 02:00
E hënë 18:00E hënë 03:00
E hënë 19:00E hënë 04:00
E hënë 20:00E hënë 05:00
E hënë 21:00E hënë 06:00
E hënë 22:00E hënë 07:00
E hënë 23:00E hënë 08:00
E martë 00:00E hënë 09:00
E martë 01:00E hënë 10:00
E martë 02:00E hënë 11:00
E martë 03:00E hënë 12:00
E martë 04:00E hënë 13:00
E martë 05:00E hënë 14:00
E martë 06:00E hënë 15:00
E martë 07:00E hënë 16:00
E martë 08:00E hënë 17:00
E martë 09:00E hënë 18:00
E martë 10:00E hënë 19:00
E martë 11:00E hënë 20:00
E martë 12:00E hënë 21:00
E martë 13:00E hënë 22:00
E martë 14:00E hënë 23:00
E martë 15:00E martë 00:00
E martë 16:00E martë 01:00
E martë 17:00E martë 02:00
E martë 18:00E martë 03:00
E martë 19:00E martë 04:00
E martë 20:00E martë 05:00
E martë 21:00E martë 06:00
E martë 22:00E martë 07:00
E martë 23:00E martë 08:00
E mërkurë 00:00E martë 09:00
E mërkurë 01:00E martë 10:00
E mërkurë 02:00E martë 11:00
E mërkurë 03:00E martë 12:00
E mërkurë 04:00E martë 13:00

Krahaso sërish

 
 
E hënë, Maj 27, 2024, java 22