×

Koha në Tonga edhe New York City

  • Kur koha ishte 03:00 me E mërkurë, Mars 6 në Tonga, atëherë ishte 09:00 me E martë, Mars 5, 2024 në New York City.
  • Tonga është 18 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Tonga

New York City
18 orë
18 orë
UTC
13 orë
13 orë

Tonga

New York City (-18h)

E mërkurë 03:00E martë 09:00
E mërkurë 04:00E martë 10:00
E mërkurë 05:00E martë 11:00
E mërkurë 06:00E martë 12:00
E mërkurë 07:00E martë 13:00
E mërkurë 08:00E martë 14:00
E mërkurë 09:00E martë 15:00
E mërkurë 10:00E martë 16:00
E mërkurë 11:00E martë 17:00
E mërkurë 12:00E martë 18:00
E mërkurë 13:00E martë 19:00
E mërkurë 14:00E martë 20:00
E mërkurë 15:00E martë 21:00
E mërkurë 16:00E martë 22:00
E mërkurë 17:00E martë 23:00
E mërkurë 18:00E mërkurë 00:00
E mërkurë 19:00E mërkurë 01:00
E mërkurë 20:00E mërkurë 02:00
E mërkurë 21:00E mërkurë 03:00
E mërkurë 22:00E mërkurë 04:00
E mërkurë 23:00E mërkurë 05:00
E enjtë 00:00E mërkurë 06:00
E enjtë 01:00E mërkurë 07:00
E enjtë 02:00E mërkurë 08:00
E enjtë 03:00E mërkurë 09:00
E enjtë 04:00E mërkurë 10:00
E enjtë 05:00E mërkurë 11:00
E enjtë 06:00E mërkurë 12:00
E enjtë 07:00E mërkurë 13:00
E enjtë 08:00E mërkurë 14:00
E enjtë 09:00E mërkurë 15:00
E enjtë 10:00E mërkurë 16:00
E enjtë 11:00E mërkurë 17:00
E enjtë 12:00E mërkurë 18:00
E enjtë 13:00E mërkurë 19:00
E enjtë 14:00E mërkurë 20:00

Krahaso sërish

 
 
E martë, Mars 5, 2024, java 10