×

Koha në Tokyo edhe New York City

  • Kur koha ishte 00:00 me E enjtë, Shtator 28 në Tokyo, atëherë ishte 11:00 me E mërkurë, Shtator 27, 2023 në New York City.
  • Tokyo është 13 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Tokyo

New York City
13 orë
13 orë
UTC
9 orë
9 orë

Tokyo

New York City (-13h)

E enjtë 00:00E mërkurë 11:00
E enjtë 01:00E mërkurë 12:00
E enjtë 02:00E mërkurë 13:00
E enjtë 03:00E mërkurë 14:00
E enjtë 04:00E mërkurë 15:00
E enjtë 05:00E mërkurë 16:00
E enjtë 06:00E mërkurë 17:00
E enjtë 07:00E mërkurë 18:00
E enjtë 08:00E mërkurë 19:00
E enjtë 09:00E mërkurë 20:00
E enjtë 10:00E mërkurë 21:00
E enjtë 11:00E mërkurë 22:00
E enjtë 12:00E mërkurë 23:00
E enjtë 13:00E enjtë 00:00
E enjtë 14:00E enjtë 01:00
E enjtë 15:00E enjtë 02:00
E enjtë 16:00E enjtë 03:00
E enjtë 17:00E enjtë 04:00
E enjtë 18:00E enjtë 05:00
E enjtë 19:00E enjtë 06:00
E enjtë 20:00E enjtë 07:00
E enjtë 21:00E enjtë 08:00
E enjtë 22:00E enjtë 09:00
E enjtë 23:00E enjtë 10:00
E premte 00:00E enjtë 11:00
E premte 01:00E enjtë 12:00
E premte 02:00E enjtë 13:00
E premte 03:00E enjtë 14:00
E premte 04:00E enjtë 15:00
E premte 05:00E enjtë 16:00
E premte 06:00E enjtë 17:00
E premte 07:00E enjtë 18:00
E premte 08:00E enjtë 19:00
E premte 09:00E enjtë 20:00
E premte 10:00E enjtë 21:00
E premte 11:00E enjtë 22:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Shtator 27, 2023, java 39
World Tourism Day / Google's birthday