×

Koha në Tete edhe New York City

  • Kur koha ishte 14:00 me E mërkurë, Korrik 17 në Tete, atëherë ishte 08:00 në New York City.
  • Tete është 6 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Tete

New York City
6 orë
6 orë
UTC
2 orë
2 orë

Tete

New York City (-6h)

E mërkurë 14:00E mërkurë 08:00
E mërkurë 15:00E mërkurë 09:00
E mërkurë 16:00E mërkurë 10:00
E mërkurë 17:00E mërkurë 11:00
E mërkurë 18:00E mërkurë 12:00
E mërkurë 19:00E mërkurë 13:00
E mërkurë 20:00E mërkurë 14:00
E mërkurë 21:00E mërkurë 15:00
E mërkurë 22:00E mërkurë 16:00
E mërkurë 23:00E mërkurë 17:00
E enjtë 00:00E mërkurë 18:00
E enjtë 01:00E mërkurë 19:00
E enjtë 02:00E mërkurë 20:00
E enjtë 03:00E mërkurë 21:00
E enjtë 04:00E mërkurë 22:00
E enjtë 05:00E mërkurë 23:00
E enjtë 06:00E enjtë 00:00
E enjtë 07:00E enjtë 01:00
E enjtë 08:00E enjtë 02:00
E enjtë 09:00E enjtë 03:00
E enjtë 10:00E enjtë 04:00
E enjtë 11:00E enjtë 05:00
E enjtë 12:00E enjtë 06:00
E enjtë 13:00E enjtë 07:00
E enjtë 14:00E enjtë 08:00
E enjtë 15:00E enjtë 09:00
E enjtë 16:00E enjtë 10:00
E enjtë 17:00E enjtë 11:00
E enjtë 18:00E enjtë 12:00
E enjtë 19:00E enjtë 13:00
E enjtë 20:00E enjtë 14:00
E enjtë 21:00E enjtë 15:00
E enjtë 22:00E enjtë 16:00
E enjtë 23:00E enjtë 17:00
E premte 00:00E enjtë 18:00
E premte 01:00E enjtë 19:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Korrik 17, 2024, java 29