×

Koha në Tauranga edhe New York City

  • Kur koha ishte 20:00 me E mërkurë, Tetor 4 në Tauranga, atëherë ishte 03:00 në New York City.
  • Tauranga është 17 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Tauranga

New York City
17 orë
17 orë
UTC
13 orë
13 orë

Tauranga

New York City (-17h)

E mërkurë 20:00E mërkurë 03:00
E mërkurë 21:00E mërkurë 04:00
E mërkurë 22:00E mërkurë 05:00
E mërkurë 23:00E mërkurë 06:00
E enjtë 00:00E mërkurë 07:00
E enjtë 01:00E mërkurë 08:00
E enjtë 02:00E mërkurë 09:00
E enjtë 03:00E mërkurë 10:00
E enjtë 04:00E mërkurë 11:00
E enjtë 05:00E mërkurë 12:00
E enjtë 06:00E mërkurë 13:00
E enjtë 07:00E mërkurë 14:00
E enjtë 08:00E mërkurë 15:00
E enjtë 09:00E mërkurë 16:00
E enjtë 10:00E mërkurë 17:00
E enjtë 11:00E mërkurë 18:00
E enjtë 12:00E mërkurë 19:00
E enjtë 13:00E mërkurë 20:00
E enjtë 14:00E mërkurë 21:00
E enjtë 15:00E mërkurë 22:00
E enjtë 16:00E mërkurë 23:00
E enjtë 17:00E enjtë 00:00
E enjtë 18:00E enjtë 01:00
E enjtë 19:00E enjtë 02:00
E enjtë 20:00E enjtë 03:00
E enjtë 21:00E enjtë 04:00
E enjtë 22:00E enjtë 05:00
E enjtë 23:00E enjtë 06:00
E premte 00:00E enjtë 07:00
E premte 01:00E enjtë 08:00
E premte 02:00E enjtë 09:00
E premte 03:00E enjtë 10:00
E premte 04:00E enjtë 11:00
E premte 05:00E enjtë 12:00
E premte 06:00E enjtë 13:00
E premte 07:00E enjtë 14:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Tetor 4, 2023, java 40