×

Koha në Tarawa edhe New York City

  • Kur koha ishte 02:00 me E premte, Maj 24 në Tarawa, atëherë ishte 10:00 me E enjtë, Maj 23, 2024 në New York City.
  • Tarawa është 16 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Tarawa

New York City
16 orë
16 orë
UTC
12 orë
12 orë

Tarawa

New York City (-16h)

E premte 02:00E enjtë 10:00
E premte 03:00E enjtë 11:00
E premte 04:00E enjtë 12:00
E premte 05:00E enjtë 13:00
E premte 06:00E enjtë 14:00
E premte 07:00E enjtë 15:00
E premte 08:00E enjtë 16:00
E premte 09:00E enjtë 17:00
E premte 10:00E enjtë 18:00
E premte 11:00E enjtë 19:00
E premte 12:00E enjtë 20:00
E premte 13:00E enjtë 21:00
E premte 14:00E enjtë 22:00
E premte 15:00E enjtë 23:00
E premte 16:00E premte 00:00
E premte 17:00E premte 01:00
E premte 18:00E premte 02:00
E premte 19:00E premte 03:00
E premte 20:00E premte 04:00
E premte 21:00E premte 05:00
E premte 22:00E premte 06:00
E premte 23:00E premte 07:00
E shtunë 00:00E premte 08:00
E shtunë 01:00E premte 09:00
E shtunë 02:00E premte 10:00
E shtunë 03:00E premte 11:00
E shtunë 04:00E premte 12:00
E shtunë 05:00E premte 13:00
E shtunë 06:00E premte 14:00
E shtunë 07:00E premte 15:00
E shtunë 08:00E premte 16:00
E shtunë 09:00E premte 17:00
E shtunë 10:00E premte 18:00
E shtunë 11:00E premte 19:00
E shtunë 12:00E premte 20:00
E shtunë 13:00E premte 21:00

Krahaso sërish

 
 
E enjtë, Maj 23, 2024, java 21