×

Koha në Syedpur edhe New York City

  • Kur koha ishte 08:30 me E diel, Qershor 4 në Syedpur, atëherë ishte 23:00 me E shtunë, Qershor 3, 2023 në New York City.
  • Syedpur është 9 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Syedpur

New York City
9.5 orë
9.5 orë
UTC
5.5 orë
5.5 orë

Syedpur

New York City (-9h30m)

E diel 08:30E shtunë 23:00
E diel 09:30E diel 00:00
E diel 10:30E diel 01:00
E diel 11:30E diel 02:00
E diel 12:30E diel 03:00
E diel 13:30E diel 04:00
E diel 14:30E diel 05:00
E diel 15:30E diel 06:00
E diel 16:30E diel 07:00
E diel 17:30E diel 08:00
E diel 18:30E diel 09:00
E diel 19:30E diel 10:00
E diel 20:30E diel 11:00
E diel 21:30E diel 12:00
E diel 22:30E diel 13:00
E diel 23:30E diel 14:00
E hënë 00:30E diel 15:00
E hënë 01:30E diel 16:00
E hënë 02:30E diel 17:00
E hënë 03:30E diel 18:00
E hënë 04:30E diel 19:00
E hënë 05:30E diel 20:00
E hënë 06:30E diel 21:00
E hënë 07:30E diel 22:00
E hënë 08:30E diel 23:00
E hënë 09:30E hënë 00:00
E hënë 10:30E hënë 01:00
E hënë 11:30E hënë 02:00
E hënë 12:30E hënë 03:00
E hënë 13:30E hënë 04:00
E hënë 14:30E hënë 05:00
E hënë 15:30E hënë 06:00
E hënë 16:30E hënë 07:00
E hënë 17:30E hënë 08:00
E hënë 18:30E hënë 09:00
E hënë 19:30E hënë 10:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Qershor 3, 2023, java 22