×

Koha në Sri-Lankë edhe New York City

  • Kur koha ishte 01:30 me E diel, Qershor 23 në Sri-Lankë, atëherë ishte 16:00 me E shtunë, Qershor 22, 2024 në New York City.
  • Sri-Lankë është 9 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Sri-Lankë

New York City
9.5 orë
9.5 orë
UTC
5.5 orë
5.5 orë

Sri-Lankë

New York City (-9h30m)

E diel 01:30E shtunë 16:00
E diel 02:30E shtunë 17:00
E diel 03:30E shtunë 18:00
E diel 04:30E shtunë 19:00
E diel 05:30E shtunë 20:00
E diel 06:30E shtunë 21:00
E diel 07:30E shtunë 22:00
E diel 08:30E shtunë 23:00
E diel 09:30E diel 00:00
E diel 10:30E diel 01:00
E diel 11:30E diel 02:00
E diel 12:30E diel 03:00
E diel 13:30E diel 04:00
E diel 14:30E diel 05:00
E diel 15:30E diel 06:00
E diel 16:30E diel 07:00
E diel 17:30E diel 08:00
E diel 18:30E diel 09:00
E diel 19:30E diel 10:00
E diel 20:30E diel 11:00
E diel 21:30E diel 12:00
E diel 22:30E diel 13:00
E diel 23:30E diel 14:00
E hënë 00:30E diel 15:00
E hënë 01:30E diel 16:00
E hënë 02:30E diel 17:00
E hënë 03:30E diel 18:00
E hënë 04:30E diel 19:00
E hënë 05:30E diel 20:00
E hënë 06:30E diel 21:00
E hënë 07:30E diel 22:00
E hënë 08:30E diel 23:00
E hënë 09:30E hënë 00:00
E hënë 10:30E hënë 01:00
E hënë 11:30E hënë 02:00
E hënë 12:30E hënë 03:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Qershor 22, 2024, java 25