×

Koha në Ishujt Solomon edhe New York City

  • Kur koha ishte 07:00 me E diel, Dhjetor 3 në Ishujt Solomon, atëherë ishte 15:00 me E shtunë, Dhjetor 2, 2023 në New York City.
  • Ishujt Solomon është 16 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Ishujt Solomon

New York City
16 orë
16 orë
UTC
11 orë
11 orë

Ishujt Solomon

New York City (-16h)

E diel 07:00E shtunë 15:00
E diel 08:00E shtunë 16:00
E diel 09:00E shtunë 17:00
E diel 10:00E shtunë 18:00
E diel 11:00E shtunë 19:00
E diel 12:00E shtunë 20:00
E diel 13:00E shtunë 21:00
E diel 14:00E shtunë 22:00
E diel 15:00E shtunë 23:00
E diel 16:00E diel 00:00
E diel 17:00E diel 01:00
E diel 18:00E diel 02:00
E diel 19:00E diel 03:00
E diel 20:00E diel 04:00
E diel 21:00E diel 05:00
E diel 22:00E diel 06:00
E diel 23:00E diel 07:00
E hënë 00:00E diel 08:00
E hënë 01:00E diel 09:00
E hënë 02:00E diel 10:00
E hënë 03:00E diel 11:00
E hënë 04:00E diel 12:00
E hënë 05:00E diel 13:00
E hënë 06:00E diel 14:00
E hënë 07:00E diel 15:00
E hënë 08:00E diel 16:00
E hënë 09:00E diel 17:00
E hënë 10:00E diel 18:00
E hënë 11:00E diel 19:00
E hënë 12:00E diel 20:00
E hënë 13:00E diel 21:00
E hënë 14:00E diel 22:00
E hënë 15:00E diel 23:00
E hënë 16:00E hënë 00:00
E hënë 17:00E hënë 01:00
E hënë 18:00E hënë 02:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Dhjetor 2, 2023, java 48