×

Koha në Sirajganj edhe New York City

  • Kur koha ishte 07:00 me E mërkurë, Maj 31 në Sirajganj, atëherë ishte 21:00 me E martë, Maj 30, 2023 në New York City.
  • Sirajganj është 10 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Sirajganj

New York City
10 orë
10 orë
UTC
6 orë
6 orë

Sirajganj

New York City (-10h)

E mërkurë 07:00E martë 21:00
E mërkurë 08:00E martë 22:00
E mërkurë 09:00E martë 23:00
E mërkurë 10:00E mërkurë 00:00
E mërkurë 11:00E mërkurë 01:00
E mërkurë 12:00E mërkurë 02:00
E mërkurë 13:00E mërkurë 03:00
E mërkurë 14:00E mërkurë 04:00
E mërkurë 15:00E mërkurë 05:00
E mërkurë 16:00E mërkurë 06:00
E mërkurë 17:00E mërkurë 07:00
E mërkurë 18:00E mërkurë 08:00
E mërkurë 19:00E mërkurë 09:00
E mërkurë 20:00E mërkurë 10:00
E mërkurë 21:00E mërkurë 11:00
E mërkurë 22:00E mërkurë 12:00
E mërkurë 23:00E mërkurë 13:00
E enjtë 00:00E mërkurë 14:00
E enjtë 01:00E mërkurë 15:00
E enjtë 02:00E mërkurë 16:00
E enjtë 03:00E mërkurë 17:00
E enjtë 04:00E mërkurë 18:00
E enjtë 05:00E mërkurë 19:00
E enjtë 06:00E mërkurë 20:00
E enjtë 07:00E mërkurë 21:00
E enjtë 08:00E mërkurë 22:00
E enjtë 09:00E mërkurë 23:00
E enjtë 10:00E enjtë 00:00
E enjtë 11:00E enjtë 01:00
E enjtë 12:00E enjtë 02:00
E enjtë 13:00E enjtë 03:00
E enjtë 14:00E enjtë 04:00
E enjtë 15:00E enjtë 05:00
E enjtë 16:00E enjtë 06:00
E enjtë 17:00E enjtë 07:00
E enjtë 18:00E enjtë 08:00

Krahaso sërish

 
 
E martë, Maj 30, 2023, java 22