×

Koha në Qazvin edhe New York City

  • Kur koha ishte 21:30 me E martë, Maj 30 në Qazvin, atëherë ishte 14:00 në New York City.
  • Qazvin është 7 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Qazvin

New York City
7.5 orë
7.5 orë
UTC
3.5 orë
3.5 orë

Qazvin

New York City (-7h30m)

E martë 21:30E martë 14:00
E martë 22:30E martë 15:00
E martë 23:30E martë 16:00
E mërkurë 00:30E martë 17:00
E mërkurë 01:30E martë 18:00
E mërkurë 02:30E martë 19:00
E mërkurë 03:30E martë 20:00
E mërkurë 04:30E martë 21:00
E mërkurë 05:30E martë 22:00
E mërkurë 06:30E martë 23:00
E mërkurë 07:30E mërkurë 00:00
E mërkurë 08:30E mërkurë 01:00
E mërkurë 09:30E mërkurë 02:00
E mërkurë 10:30E mërkurë 03:00
E mërkurë 11:30E mërkurë 04:00
E mërkurë 12:30E mërkurë 05:00
E mërkurë 13:30E mërkurë 06:00
E mërkurë 14:30E mërkurë 07:00
E mërkurë 15:30E mërkurë 08:00
E mërkurë 16:30E mërkurë 09:00
E mërkurë 17:30E mërkurë 10:00
E mërkurë 18:30E mërkurë 11:00
E mërkurë 19:30E mërkurë 12:00
E mërkurë 20:30E mërkurë 13:00
E mërkurë 21:30E mërkurë 14:00
E mërkurë 22:30E mërkurë 15:00
E mërkurë 23:30E mërkurë 16:00
E enjtë 00:30E mërkurë 17:00
E enjtë 01:30E mërkurë 18:00
E enjtë 02:30E mërkurë 19:00
E enjtë 03:30E mërkurë 20:00
E enjtë 04:30E mërkurë 21:00
E enjtë 05:30E mërkurë 22:00
E enjtë 06:30E mërkurë 23:00
E enjtë 07:30E enjtë 00:00
E enjtë 08:30E enjtë 01:00

Krahaso sërish

 
 
E martë, Maj 30, 2023, java 22