×

Koha në Qarchak edhe New York City

  • Kur koha ishte 05:30 me E hënë, Maj 20 në Qarchak, atëherë ishte 22:00 me E diel, Maj 19, 2024 në New York City.
  • Qarchak është 7 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Qarchak

New York City
7.5 orë
7.5 orë
UTC
3.5 orë
3.5 orë

Qarchak

New York City (-7h30m)

E hënë 05:30E diel 22:00
E hënë 06:30E diel 23:00
E hënë 07:30E hënë 00:00
E hënë 08:30E hënë 01:00
E hënë 09:30E hënë 02:00
E hënë 10:30E hënë 03:00
E hënë 11:30E hënë 04:00
E hënë 12:30E hënë 05:00
E hënë 13:30E hënë 06:00
E hënë 14:30E hënë 07:00
E hënë 15:30E hënë 08:00
E hënë 16:30E hënë 09:00
E hënë 17:30E hënë 10:00
E hënë 18:30E hënë 11:00
E hënë 19:30E hënë 12:00
E hënë 20:30E hënë 13:00
E hënë 21:30E hënë 14:00
E hënë 22:30E hënë 15:00
E hënë 23:30E hënë 16:00
E martë 00:30E hënë 17:00
E martë 01:30E hënë 18:00
E martë 02:30E hënë 19:00
E martë 03:30E hënë 20:00
E martë 04:30E hënë 21:00
E martë 05:30E hënë 22:00
E martë 06:30E hënë 23:00
E martë 07:30E martë 00:00
E martë 08:30E martë 01:00
E martë 09:30E martë 02:00
E martë 10:30E martë 03:00
E martë 11:30E martë 04:00
E martë 12:30E martë 05:00
E martë 13:30E martë 06:00
E martë 14:30E martë 07:00
E martë 15:30E martë 08:00
E martë 16:30E martë 09:00

Krahaso sërish

 
 
E diel, Maj 19, 2024, java 20