×

Koha në Port Moresby edhe New York City

  • Kur koha ishte 11:00 me E mërkurë, Qershor 19 në Port Moresby, atëherë ishte 21:00 me E martë, Qershor 18, 2024 në New York City.
  • Port Moresby është 14 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Port Moresby

New York City
14 orë
14 orë
UTC
10 orë
10 orë

Port Moresby

New York City (-14h)

E mërkurë 11:00E martë 21:00
E mërkurë 12:00E martë 22:00
E mërkurë 13:00E martë 23:00
E mërkurë 14:00E mërkurë 00:00
E mërkurë 15:00E mërkurë 01:00
E mërkurë 16:00E mërkurë 02:00
E mërkurë 17:00E mërkurë 03:00
E mërkurë 18:00E mërkurë 04:00
E mërkurë 19:00E mërkurë 05:00
E mërkurë 20:00E mërkurë 06:00
E mërkurë 21:00E mërkurë 07:00
E mërkurë 22:00E mërkurë 08:00
E mërkurë 23:00E mërkurë 09:00
E enjtë 00:00E mërkurë 10:00
E enjtë 01:00E mërkurë 11:00
E enjtë 02:00E mërkurë 12:00
E enjtë 03:00E mërkurë 13:00
E enjtë 04:00E mërkurë 14:00
E enjtë 05:00E mërkurë 15:00
E enjtë 06:00E mërkurë 16:00
E enjtë 07:00E mërkurë 17:00
E enjtë 08:00E mërkurë 18:00
E enjtë 09:00E mërkurë 19:00
E enjtë 10:00E mërkurë 20:00
E enjtë 11:00E mërkurë 21:00
E enjtë 12:00E mërkurë 22:00
E enjtë 13:00E mërkurë 23:00
E enjtë 14:00E enjtë 00:00
E enjtë 15:00E enjtë 01:00
E enjtë 16:00E enjtë 02:00
E enjtë 17:00E enjtë 03:00
E enjtë 18:00E enjtë 04:00
E enjtë 19:00E enjtë 05:00
E enjtë 20:00E enjtë 06:00
E enjtë 21:00E enjtë 07:00
E enjtë 22:00E enjtë 08:00

Krahaso sërish

 
 
E martë, Qershor 18, 2024, java 25