×

Koha në Patna edhe New York City

  • Kur koha ishte 00:30 me E hënë, Shtator 25 në Patna, atëherë ishte 15:00 me E diel, Shtator 24, 2023 në New York City.
  • Patna është 9 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Patna

New York City
9.5 orë
9.5 orë
UTC
5.5 orë
5.5 orë

Patna

New York City (-9h30m)

E hënë 00:30E diel 15:00
E hënë 01:30E diel 16:00
E hënë 02:30E diel 17:00
E hënë 03:30E diel 18:00
E hënë 04:30E diel 19:00
E hënë 05:30E diel 20:00
E hënë 06:30E diel 21:00
E hënë 07:30E diel 22:00
E hënë 08:30E diel 23:00
E hënë 09:30E hënë 00:00
E hënë 10:30E hënë 01:00
E hënë 11:30E hënë 02:00
E hënë 12:30E hënë 03:00
E hënë 13:30E hënë 04:00
E hënë 14:30E hënë 05:00
E hënë 15:30E hënë 06:00
E hënë 16:30E hënë 07:00
E hënë 17:30E hënë 08:00
E hënë 18:30E hënë 09:00
E hënë 19:30E hënë 10:00
E hënë 20:30E hënë 11:00
E hënë 21:30E hënë 12:00
E hënë 22:30E hënë 13:00
E hënë 23:30E hënë 14:00
E martë 00:30E hënë 15:00
E martë 01:30E hënë 16:00
E martë 02:30E hënë 17:00
E martë 03:30E hënë 18:00
E martë 04:30E hënë 19:00
E martë 05:30E hënë 20:00
E martë 06:30E hënë 21:00
E martë 07:30E hënë 22:00
E martë 08:30E hënë 23:00
E martë 09:30E martë 00:00
E martë 10:30E martë 01:00
E martë 11:30E martë 02:00

Krahaso sërish

 
 
E diel, Shtator 24, 2023, java 38