×

Koha në Pasaje edhe New York City

  • Kur koha ishte 04:00 me E hënë, Shtator 25 në Pasaje, atëherë ishte 05:00 në New York City.
  • Pasaje është 1 orë prapa New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Pasaje

New York City+1 orë
UTC+5 orë

Pasaje

New York City (+1h)

E hënë 04:00E hënë 05:00
E hënë 05:00E hënë 06:00
E hënë 06:00E hënë 07:00
E hënë 07:00E hënë 08:00
E hënë 08:00E hënë 09:00
E hënë 09:00E hënë 10:00
E hënë 10:00E hënë 11:00
E hënë 11:00E hënë 12:00
E hënë 12:00E hënë 13:00
E hënë 13:00E hënë 14:00
E hënë 14:00E hënë 15:00
E hënë 15:00E hënë 16:00
E hënë 16:00E hënë 17:00
E hënë 17:00E hënë 18:00
E hënë 18:00E hënë 19:00
E hënë 19:00E hënë 20:00
E hënë 20:00E hënë 21:00
E hënë 21:00E hënë 22:00
E hënë 22:00E hënë 23:00
E hënë 23:00E martë 00:00
E martë 00:00E martë 01:00
E martë 01:00E martë 02:00
E martë 02:00E martë 03:00
E martë 03:00E martë 04:00
E martë 04:00E martë 05:00
E martë 05:00E martë 06:00
E martë 06:00E martë 07:00
E martë 07:00E martë 08:00
E martë 08:00E martë 09:00
E martë 09:00E martë 10:00
E martë 10:00E martë 11:00
E martë 11:00E martë 12:00
E martë 12:00E martë 13:00
E martë 13:00E martë 14:00
E martë 14:00E martë 15:00
E martë 15:00E martë 16:00

Krahaso sërish

 
 
E hënë, Shtator 25, 2023, java 39