×

Koha në Och'amch'ire edhe New York City

  • Kur koha ishte 17:00 me E mërkurë, Qershor 7 në Och'amch'ire, atëherë ishte 10:00 në New York City.
  • Och'amch'ire është 7 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Och'amch'ire

New York City
7 orë
7 orë
UTC
3 orë
3 orë

Och'amch'ire

New York City (-7h)

E mërkurë 17:00E mërkurë 10:00
E mërkurë 18:00E mërkurë 11:00
E mërkurë 19:00E mërkurë 12:00
E mërkurë 20:00E mërkurë 13:00
E mërkurë 21:00E mërkurë 14:00
E mërkurë 22:00E mërkurë 15:00
E mërkurë 23:00E mërkurë 16:00
E enjtë 00:00E mërkurë 17:00
E enjtë 01:00E mërkurë 18:00
E enjtë 02:00E mërkurë 19:00
E enjtë 03:00E mërkurë 20:00
E enjtë 04:00E mërkurë 21:00
E enjtë 05:00E mërkurë 22:00
E enjtë 06:00E mërkurë 23:00
E enjtë 07:00E enjtë 00:00
E enjtë 08:00E enjtë 01:00
E enjtë 09:00E enjtë 02:00
E enjtë 10:00E enjtë 03:00
E enjtë 11:00E enjtë 04:00
E enjtë 12:00E enjtë 05:00
E enjtë 13:00E enjtë 06:00
E enjtë 14:00E enjtë 07:00
E enjtë 15:00E enjtë 08:00
E enjtë 16:00E enjtë 09:00
E enjtë 17:00E enjtë 10:00
E enjtë 18:00E enjtë 11:00
E enjtë 19:00E enjtë 12:00
E enjtë 20:00E enjtë 13:00
E enjtë 21:00E enjtë 14:00
E enjtë 22:00E enjtë 15:00
E enjtë 23:00E enjtë 16:00
E premte 00:00E enjtë 17:00
E premte 01:00E enjtë 18:00
E premte 02:00E enjtë 19:00
E premte 03:00E enjtë 20:00
E premte 04:00E enjtë 21:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Qershor 7, 2023, java 23