×

Koha në Nuuk edhe New York City

  • Kur koha ishte 19:00 me E mërkurë, Qershor 19 në Nuuk, atëherë ishte 16:00 në New York City.
  • Nuuk është 3 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Nuuk

New York City
3 orë
3 orë
UTC+1 orë

Nuuk

New York City (-3h)

E mërkurë 19:00E mërkurë 16:00
E mërkurë 20:00E mërkurë 17:00
E mërkurë 21:00E mërkurë 18:00
E mërkurë 22:00E mërkurë 19:00
E mërkurë 23:00E mërkurë 20:00
E enjtë 00:00E mërkurë 21:00
E enjtë 01:00E mërkurë 22:00
E enjtë 02:00E mërkurë 23:00
E enjtë 03:00E enjtë 00:00
E enjtë 04:00E enjtë 01:00
E enjtë 05:00E enjtë 02:00
E enjtë 06:00E enjtë 03:00
E enjtë 07:00E enjtë 04:00
E enjtë 08:00E enjtë 05:00
E enjtë 09:00E enjtë 06:00
E enjtë 10:00E enjtë 07:00
E enjtë 11:00E enjtë 08:00
E enjtë 12:00E enjtë 09:00
E enjtë 13:00E enjtë 10:00
E enjtë 14:00E enjtë 11:00
E enjtë 15:00E enjtë 12:00
E enjtë 16:00E enjtë 13:00
E enjtë 17:00E enjtë 14:00
E enjtë 18:00E enjtë 15:00
E enjtë 19:00E enjtë 16:00
E enjtë 20:00E enjtë 17:00
E enjtë 21:00E enjtë 18:00
E enjtë 22:00E enjtë 19:00
E enjtë 23:00E enjtë 20:00
E premte 00:00E enjtë 21:00
E premte 01:00E enjtë 22:00
E premte 02:00E enjtë 23:00
E premte 03:00E premte 00:00
E premte 04:00E premte 01:00
E premte 05:00E premte 02:00
E premte 06:00E premte 03:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Qershor 19, 2024, java 25