×

Koha në Ishujt e Marianës Veriore edhe New York City

  • Kur koha ishte 08:00 me E diel, Dhjetor 3 në Ishujt e Marianës Veriore, atëherë ishte 17:00 me E shtunë, Dhjetor 2, 2023 në New York City.
  • Ishujt e Marianës Veriore është 15 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Ishujt e Marianës Veriore

New York City
15 orë
15 orë
UTC
10 orë
10 orë

Ishujt e Marianës Veriore

New York City (-15h)

E diel 08:00E shtunë 17:00
E diel 09:00E shtunë 18:00
E diel 10:00E shtunë 19:00
E diel 11:00E shtunë 20:00
E diel 12:00E shtunë 21:00
E diel 13:00E shtunë 22:00
E diel 14:00E shtunë 23:00
E diel 15:00E diel 00:00
E diel 16:00E diel 01:00
E diel 17:00E diel 02:00
E diel 18:00E diel 03:00
E diel 19:00E diel 04:00
E diel 20:00E diel 05:00
E diel 21:00E diel 06:00
E diel 22:00E diel 07:00
E diel 23:00E diel 08:00
E hënë 00:00E diel 09:00
E hënë 01:00E diel 10:00
E hënë 02:00E diel 11:00
E hënë 03:00E diel 12:00
E hënë 04:00E diel 13:00
E hënë 05:00E diel 14:00
E hënë 06:00E diel 15:00
E hënë 07:00E diel 16:00
E hënë 08:00E diel 17:00
E hënë 09:00E diel 18:00
E hënë 10:00E diel 19:00
E hënë 11:00E diel 20:00
E hënë 12:00E diel 21:00
E hënë 13:00E diel 22:00
E hënë 14:00E diel 23:00
E hënë 15:00E hënë 00:00
E hënë 16:00E hënë 01:00
E hënë 17:00E hënë 02:00
E hënë 18:00E hënë 03:00
E hënë 19:00E hënë 04:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Dhjetor 2, 2023, java 48