×

Koha në Ishulli Norfolk edhe New York City

  • Kur koha ishte 17:00 me E premte, Dhjetor 8 në Ishulli Norfolk, atëherë ishte 00:00 në New York City.
  • Ishulli Norfolk është 17 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Ishulli Norfolk

New York City
17 orë
17 orë
UTC
12 orë
12 orë

Ishulli Norfolk

New York City (-17h)

E premte 17:00E premte 00:00
E premte 18:00E premte 01:00
E premte 19:00E premte 02:00
E premte 20:00E premte 03:00
E premte 21:00E premte 04:00
E premte 22:00E premte 05:00
E premte 23:00E premte 06:00
E shtunë 00:00E premte 07:00
E shtunë 01:00E premte 08:00
E shtunë 02:00E premte 09:00
E shtunë 03:00E premte 10:00
E shtunë 04:00E premte 11:00
E shtunë 05:00E premte 12:00
E shtunë 06:00E premte 13:00
E shtunë 07:00E premte 14:00
E shtunë 08:00E premte 15:00
E shtunë 09:00E premte 16:00
E shtunë 10:00E premte 17:00
E shtunë 11:00E premte 18:00
E shtunë 12:00E premte 19:00
E shtunë 13:00E premte 20:00
E shtunë 14:00E premte 21:00
E shtunë 15:00E premte 22:00
E shtunë 16:00E premte 23:00
E shtunë 17:00E shtunë 00:00
E shtunë 18:00E shtunë 01:00
E shtunë 19:00E shtunë 02:00
E shtunë 20:00E shtunë 03:00
E shtunë 21:00E shtunë 04:00
E shtunë 22:00E shtunë 05:00
E shtunë 23:00E shtunë 06:00
E diel 00:00E shtunë 07:00
E diel 01:00E shtunë 08:00
E diel 02:00E shtunë 09:00
E diel 03:00E shtunë 10:00
E diel 04:00E shtunë 11:00

Krahaso sërish

 
 
E premte, Dhjetor 8, 2023, java 49