×

Koha në Nazwah edhe New York City

  • Kur koha ishte 07:00 me E premte, Shtator 22 në Nazwah, atëherë ishte 00:00 në New York City.
  • Nazwah është 7 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Nazwah

New York City
7 orë
7 orë
UTC
3 orë
3 orë

Nazwah

New York City (-7h)

E premte 07:00E premte 00:00
E premte 08:00E premte 01:00
E premte 09:00E premte 02:00
E premte 10:00E premte 03:00
E premte 11:00E premte 04:00
E premte 12:00E premte 05:00
E premte 13:00E premte 06:00
E premte 14:00E premte 07:00
E premte 15:00E premte 08:00
E premte 16:00E premte 09:00
E premte 17:00E premte 10:00
E premte 18:00E premte 11:00
E premte 19:00E premte 12:00
E premte 20:00E premte 13:00
E premte 21:00E premte 14:00
E premte 22:00E premte 15:00
E premte 23:00E premte 16:00
E shtunë 00:00E premte 17:00
E shtunë 01:00E premte 18:00
E shtunë 02:00E premte 19:00
E shtunë 03:00E premte 20:00
E shtunë 04:00E premte 21:00
E shtunë 05:00E premte 22:00
E shtunë 06:00E premte 23:00
E shtunë 07:00E shtunë 00:00
E shtunë 08:00E shtunë 01:00
E shtunë 09:00E shtunë 02:00
E shtunë 10:00E shtunë 03:00
E shtunë 11:00E shtunë 04:00
E shtunë 12:00E shtunë 05:00
E shtunë 13:00E shtunë 06:00
E shtunë 14:00E shtunë 07:00
E shtunë 15:00E shtunë 08:00
E shtunë 16:00E shtunë 09:00
E shtunë 17:00E shtunë 10:00
E shtunë 18:00E shtunë 11:00

Krahaso sërish

 
 
E premte, Shtator 22, 2023, java 38