×

Koha në Nara edhe New York City

  • Kur koha ishte 23:00 me E premte, Korrik 19 në Nara, atëherë ishte 10:00 në New York City.
  • Nara është 13 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Nara

New York City
13 orë
13 orë
UTC
9 orë
9 orë

Nara

New York City (-13h)

E premte 23:00E premte 10:00
E shtunë 00:00E premte 11:00
E shtunë 01:00E premte 12:00
E shtunë 02:00E premte 13:00
E shtunë 03:00E premte 14:00
E shtunë 04:00E premte 15:00
E shtunë 05:00E premte 16:00
E shtunë 06:00E premte 17:00
E shtunë 07:00E premte 18:00
E shtunë 08:00E premte 19:00
E shtunë 09:00E premte 20:00
E shtunë 10:00E premte 21:00
E shtunë 11:00E premte 22:00
E shtunë 12:00E premte 23:00
E shtunë 13:00E shtunë 00:00
E shtunë 14:00E shtunë 01:00
E shtunë 15:00E shtunë 02:00
E shtunë 16:00E shtunë 03:00
E shtunë 17:00E shtunë 04:00
E shtunë 18:00E shtunë 05:00
E shtunë 19:00E shtunë 06:00
E shtunë 20:00E shtunë 07:00
E shtunë 21:00E shtunë 08:00
E shtunë 22:00E shtunë 09:00
E shtunë 23:00E shtunë 10:00
E diel 00:00E shtunë 11:00
E diel 01:00E shtunë 12:00
E diel 02:00E shtunë 13:00
E diel 03:00E shtunë 14:00
E diel 04:00E shtunë 15:00
E diel 05:00E shtunë 16:00
E diel 06:00E shtunë 17:00
E diel 07:00E shtunë 18:00
E diel 08:00E shtunë 19:00
E diel 09:00E shtunë 20:00
E diel 10:00E shtunë 21:00

Krahaso sërish

 
 
E premte, Korrik 19, 2024, java 29