×

Koha në Mahabad edhe New York City

  • Kur koha ishte 21:30 me E premte, Qershor 2 në Mahabad, atëherë ishte 14:00 në New York City.
  • Mahabad është 7 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Mahabad

New York City
7.5 orë
7.5 orë
UTC
3.5 orë
3.5 orë

Mahabad

New York City (-7h30m)

E premte 21:30E premte 14:00
E premte 22:30E premte 15:00
E premte 23:30E premte 16:00
E shtunë 00:30E premte 17:00
E shtunë 01:30E premte 18:00
E shtunë 02:30E premte 19:00
E shtunë 03:30E premte 20:00
E shtunë 04:30E premte 21:00
E shtunë 05:30E premte 22:00
E shtunë 06:30E premte 23:00
E shtunë 07:30E shtunë 00:00
E shtunë 08:30E shtunë 01:00
E shtunë 09:30E shtunë 02:00
E shtunë 10:30E shtunë 03:00
E shtunë 11:30E shtunë 04:00
E shtunë 12:30E shtunë 05:00
E shtunë 13:30E shtunë 06:00
E shtunë 14:30E shtunë 07:00
E shtunë 15:30E shtunë 08:00
E shtunë 16:30E shtunë 09:00
E shtunë 17:30E shtunë 10:00
E shtunë 18:30E shtunë 11:00
E shtunë 19:30E shtunë 12:00
E shtunë 20:30E shtunë 13:00
E shtunë 21:30E shtunë 14:00
E shtunë 22:30E shtunë 15:00
E shtunë 23:30E shtunë 16:00
E diel 00:30E shtunë 17:00
E diel 01:30E shtunë 18:00
E diel 02:30E shtunë 19:00
E diel 03:30E shtunë 20:00
E diel 04:30E shtunë 21:00
E diel 05:30E shtunë 22:00
E diel 06:30E shtunë 23:00
E diel 07:30E diel 00:00
E diel 08:30E diel 01:00

Krahaso sërish

 
 
E premte, Qershor 2, 2023, java 22