×

Koha në Madang edhe New York City

  • Kur koha ishte 03:00 me E hënë, Maj 20 në Madang, atëherë ishte 13:00 me E diel, Maj 19, 2024 në New York City.
  • Madang është 14 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Madang

New York City
14 orë
14 orë
UTC
10 orë
10 orë

Madang

New York City (-14h)

E hënë 03:00E diel 13:00
E hënë 04:00E diel 14:00
E hënë 05:00E diel 15:00
E hënë 06:00E diel 16:00
E hënë 07:00E diel 17:00
E hënë 08:00E diel 18:00
E hënë 09:00E diel 19:00
E hënë 10:00E diel 20:00
E hënë 11:00E diel 21:00
E hënë 12:00E diel 22:00
E hënë 13:00E diel 23:00
E hënë 14:00E hënë 00:00
E hënë 15:00E hënë 01:00
E hënë 16:00E hënë 02:00
E hënë 17:00E hënë 03:00
E hënë 18:00E hënë 04:00
E hënë 19:00E hënë 05:00
E hënë 20:00E hënë 06:00
E hënë 21:00E hënë 07:00
E hënë 22:00E hënë 08:00
E hënë 23:00E hënë 09:00
E martë 00:00E hënë 10:00
E martë 01:00E hënë 11:00
E martë 02:00E hënë 12:00
E martë 03:00E hënë 13:00
E martë 04:00E hënë 14:00
E martë 05:00E hënë 15:00
E martë 06:00E hënë 16:00
E martë 07:00E hënë 17:00
E martë 08:00E hënë 18:00
E martë 09:00E hënë 19:00
E martë 10:00E hënë 20:00
E martë 11:00E hënë 21:00
E martë 12:00E hënë 22:00
E martë 13:00E hënë 23:00
E martë 14:00E martë 00:00

Krahaso sërish

 
 
E diel, Maj 19, 2024, java 20