×

Koha në Lugazi edhe New York City

  • Kur koha ishte 20:00 me E enjtë, Korrik 18 në Lugazi, atëherë ishte 13:00 në New York City.
  • Lugazi është 7 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Lugazi

New York City
7 orë
7 orë
UTC
3 orë
3 orë

Lugazi

New York City (-7h)

E enjtë 20:00E enjtë 13:00
E enjtë 21:00E enjtë 14:00
E enjtë 22:00E enjtë 15:00
E enjtë 23:00E enjtë 16:00
E premte 00:00E enjtë 17:00
E premte 01:00E enjtë 18:00
E premte 02:00E enjtë 19:00
E premte 03:00E enjtë 20:00
E premte 04:00E enjtë 21:00
E premte 05:00E enjtë 22:00
E premte 06:00E enjtë 23:00
E premte 07:00E premte 00:00
E premte 08:00E premte 01:00
E premte 09:00E premte 02:00
E premte 10:00E premte 03:00
E premte 11:00E premte 04:00
E premte 12:00E premte 05:00
E premte 13:00E premte 06:00
E premte 14:00E premte 07:00
E premte 15:00E premte 08:00
E premte 16:00E premte 09:00
E premte 17:00E premte 10:00
E premte 18:00E premte 11:00
E premte 19:00E premte 12:00
E premte 20:00E premte 13:00
E premte 21:00E premte 14:00
E premte 22:00E premte 15:00
E premte 23:00E premte 16:00
E shtunë 00:00E premte 17:00
E shtunë 01:00E premte 18:00
E shtunë 02:00E premte 19:00
E shtunë 03:00E premte 20:00
E shtunë 04:00E premte 21:00
E shtunë 05:00E premte 22:00
E shtunë 06:00E premte 23:00
E shtunë 07:00E shtunë 00:00

Krahaso sërish

 
 
E enjtë, Korrik 18, 2024, java 29