×

Koha në Lugano edhe New York City

  • Kur koha ishte 10:00 me E shtunë, Shtator 23 në Lugano, atëherë ishte 04:00 në New York City.
  • Lugano është 6 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Lugano

New York City
6 orë
6 orë
UTC
2 orë
2 orë

Lugano

New York City (-6h)

E shtunë 10:00E shtunë 04:00
E shtunë 11:00E shtunë 05:00
E shtunë 12:00E shtunë 06:00
E shtunë 13:00E shtunë 07:00
E shtunë 14:00E shtunë 08:00
E shtunë 15:00E shtunë 09:00
E shtunë 16:00E shtunë 10:00
E shtunë 17:00E shtunë 11:00
E shtunë 18:00E shtunë 12:00
E shtunë 19:00E shtunë 13:00
E shtunë 20:00E shtunë 14:00
E shtunë 21:00E shtunë 15:00
E shtunë 22:00E shtunë 16:00
E shtunë 23:00E shtunë 17:00
E diel 00:00E shtunë 18:00
E diel 01:00E shtunë 19:00
E diel 02:00E shtunë 20:00
E diel 03:00E shtunë 21:00
E diel 04:00E shtunë 22:00
E diel 05:00E shtunë 23:00
E diel 06:00E diel 00:00
E diel 07:00E diel 01:00
E diel 08:00E diel 02:00
E diel 09:00E diel 03:00
E diel 10:00E diel 04:00
E diel 11:00E diel 05:00
E diel 12:00E diel 06:00
E diel 13:00E diel 07:00
E diel 14:00E diel 08:00
E diel 15:00E diel 09:00
E diel 16:00E diel 10:00
E diel 17:00E diel 11:00
E diel 18:00E diel 12:00
E diel 19:00E diel 13:00
E diel 20:00E diel 14:00
E diel 21:00E diel 15:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Shtator 23, 2023, java 38