×

Koha në Lucknow edhe New York City

  • Kur koha ishte 14:30 me E mërkurë, Tetor 4 në Lucknow, atëherë ishte 05:00 në New York City.
  • Lucknow është 9 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Lucknow

New York City
9.5 orë
9.5 orë
UTC
5.5 orë
5.5 orë

Lucknow

New York City (-9h30m)

E mërkurë 14:30E mërkurë 05:00
E mërkurë 15:30E mërkurë 06:00
E mërkurë 16:30E mërkurë 07:00
E mërkurë 17:30E mërkurë 08:00
E mërkurë 18:30E mërkurë 09:00
E mërkurë 19:30E mërkurë 10:00
E mërkurë 20:30E mërkurë 11:00
E mërkurë 21:30E mërkurë 12:00
E mërkurë 22:30E mërkurë 13:00
E mërkurë 23:30E mërkurë 14:00
E enjtë 00:30E mërkurë 15:00
E enjtë 01:30E mërkurë 16:00
E enjtë 02:30E mërkurë 17:00
E enjtë 03:30E mërkurë 18:00
E enjtë 04:30E mërkurë 19:00
E enjtë 05:30E mërkurë 20:00
E enjtë 06:30E mërkurë 21:00
E enjtë 07:30E mërkurë 22:00
E enjtë 08:30E mërkurë 23:00
E enjtë 09:30E enjtë 00:00
E enjtë 10:30E enjtë 01:00
E enjtë 11:30E enjtë 02:00
E enjtë 12:30E enjtë 03:00
E enjtë 13:30E enjtë 04:00
E enjtë 14:30E enjtë 05:00
E enjtë 15:30E enjtë 06:00
E enjtë 16:30E enjtë 07:00
E enjtë 17:30E enjtë 08:00
E enjtë 18:30E enjtë 09:00
E enjtë 19:30E enjtë 10:00
E enjtë 20:30E enjtë 11:00
E enjtë 21:30E enjtë 12:00
E enjtë 22:30E enjtë 13:00
E enjtë 23:30E enjtë 14:00
E premte 00:30E enjtë 15:00
E premte 01:30E enjtë 16:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Tetor 4, 2023, java 40