×

Koha në Lelydorp edhe New York City

  • Kur koha ishte 21:00 me E mërkurë, Shtator 27 në Lelydorp, atëherë ishte 20:00 në New York City.
  • Lelydorp është 1 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Lelydorp

New York City
1 orë
1 orë
UTC+3 orë

Lelydorp

New York City (-1h)

E mërkurë 21:00E mërkurë 20:00
E mërkurë 22:00E mërkurë 21:00
E mërkurë 23:00E mërkurë 22:00
E enjtë 00:00E mërkurë 23:00
E enjtë 01:00E enjtë 00:00
E enjtë 02:00E enjtë 01:00
E enjtë 03:00E enjtë 02:00
E enjtë 04:00E enjtë 03:00
E enjtë 05:00E enjtë 04:00
E enjtë 06:00E enjtë 05:00
E enjtë 07:00E enjtë 06:00
E enjtë 08:00E enjtë 07:00
E enjtë 09:00E enjtë 08:00
E enjtë 10:00E enjtë 09:00
E enjtë 11:00E enjtë 10:00
E enjtë 12:00E enjtë 11:00
E enjtë 13:00E enjtë 12:00
E enjtë 14:00E enjtë 13:00
E enjtë 15:00E enjtë 14:00
E enjtë 16:00E enjtë 15:00
E enjtë 17:00E enjtë 16:00
E enjtë 18:00E enjtë 17:00
E enjtë 19:00E enjtë 18:00
E enjtë 20:00E enjtë 19:00
E enjtë 21:00E enjtë 20:00
E enjtë 22:00E enjtë 21:00
E enjtë 23:00E enjtë 22:00
E premte 00:00E enjtë 23:00
E premte 01:00E premte 00:00
E premte 02:00E premte 01:00
E premte 03:00E premte 02:00
E premte 04:00E premte 03:00
E premte 05:00E premte 04:00
E premte 06:00E premte 05:00
E premte 07:00E premte 06:00
E premte 08:00E premte 07:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Shtator 27, 2023, java 39
World Tourism Day / Google's birthday