×

Koha në Kyaiklat edhe New York City

  • Kur koha ishte 08:30 me E shtunë, Prill 13 në Kyaiklat, atëherë ishte 22:00 me E premte, Prill 12, 2024 në New York City.
  • Kyaiklat është 10 orë edhe 30 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Kyaiklat

New York City
10.5 orë
10.5 orë
UTC
6.5 orë
6.5 orë

Kyaiklat

New York City (-10h30m)

E shtunë 08:30E premte 22:00
E shtunë 09:30E premte 23:00
E shtunë 10:30E shtunë 00:00
E shtunë 11:30E shtunë 01:00
E shtunë 12:30E shtunë 02:00
E shtunë 13:30E shtunë 03:00
E shtunë 14:30E shtunë 04:00
E shtunë 15:30E shtunë 05:00
E shtunë 16:30E shtunë 06:00
E shtunë 17:30E shtunë 07:00
E shtunë 18:30E shtunë 08:00
E shtunë 19:30E shtunë 09:00
E shtunë 20:30E shtunë 10:00
E shtunë 21:30E shtunë 11:00
E shtunë 22:30E shtunë 12:00
E shtunë 23:30E shtunë 13:00
E diel 00:30E shtunë 14:00
E diel 01:30E shtunë 15:00
E diel 02:30E shtunë 16:00
E diel 03:30E shtunë 17:00
E diel 04:30E shtunë 18:00
E diel 05:30E shtunë 19:00
E diel 06:30E shtunë 20:00
E diel 07:30E shtunë 21:00
E diel 08:30E shtunë 22:00
E diel 09:30E shtunë 23:00
E diel 10:30E diel 00:00
E diel 11:30E diel 01:00
E diel 12:30E diel 02:00
E diel 13:30E diel 03:00
E diel 14:30E diel 04:00
E diel 15:30E diel 05:00
E diel 16:30E diel 06:00
E diel 17:30E diel 07:00
E diel 18:30E diel 08:00
E diel 19:30E diel 09:00

Krahaso sërish

 
 
E premte, Prill 12, 2024, java 15