×

Koha në Kiunga edhe New York City

  • Kur koha ishte 16:00 me E shtunë, Maj 18 në Kiunga, atëherë ishte 02:00 në New York City.
  • Kiunga është 14 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Kiunga

New York City
14 orë
14 orë
UTC
10 orë
10 orë

Kiunga

New York City (-14h)

E shtunë 16:00E shtunë 02:00
E shtunë 17:00E shtunë 03:00
E shtunë 18:00E shtunë 04:00
E shtunë 19:00E shtunë 05:00
E shtunë 20:00E shtunë 06:00
E shtunë 21:00E shtunë 07:00
E shtunë 22:00E shtunë 08:00
E shtunë 23:00E shtunë 09:00
E diel 00:00E shtunë 10:00
E diel 01:00E shtunë 11:00
E diel 02:00E shtunë 12:00
E diel 03:00E shtunë 13:00
E diel 04:00E shtunë 14:00
E diel 05:00E shtunë 15:00
E diel 06:00E shtunë 16:00
E diel 07:00E shtunë 17:00
E diel 08:00E shtunë 18:00
E diel 09:00E shtunë 19:00
E diel 10:00E shtunë 20:00
E diel 11:00E shtunë 21:00
E diel 12:00E shtunë 22:00
E diel 13:00E shtunë 23:00
E diel 14:00E diel 00:00
E diel 15:00E diel 01:00
E diel 16:00E diel 02:00
E diel 17:00E diel 03:00
E diel 18:00E diel 04:00
E diel 19:00E diel 05:00
E diel 20:00E diel 06:00
E diel 21:00E diel 07:00
E diel 22:00E diel 08:00
E diel 23:00E diel 09:00
E hënë 00:00E diel 10:00
E hënë 01:00E diel 11:00
E hënë 02:00E diel 12:00
E hënë 03:00E diel 13:00

Krahaso sërish

 
 
E shtunë, Maj 18, 2024, java 20