×

Koha në Kiribati edhe New York City

  • Kiribati ka 3 zona kohore. Këtu është përdorur zona kohore e kryeqytetit Tarawa.
  • Kur koha ishte 17:00 me E martë, Korrik 23 në Kiribati, atëherë ishte 01:00 në New York City.
  • Kiribati është 16 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Kiribati

New York City
16 orë
16 orë
UTC
12 orë
12 orë

Kiribati

New York City (-16h)

E martë 17:00E martë 01:00
E martë 18:00E martë 02:00
E martë 19:00E martë 03:00
E martë 20:00E martë 04:00
E martë 21:00E martë 05:00
E martë 22:00E martë 06:00
E martë 23:00E martë 07:00
E mërkurë 00:00E martë 08:00
E mërkurë 01:00E martë 09:00
E mërkurë 02:00E martë 10:00
E mërkurë 03:00E martë 11:00
E mërkurë 04:00E martë 12:00
E mërkurë 05:00E martë 13:00
E mërkurë 06:00E martë 14:00
E mërkurë 07:00E martë 15:00
E mërkurë 08:00E martë 16:00
E mërkurë 09:00E martë 17:00
E mërkurë 10:00E martë 18:00
E mërkurë 11:00E martë 19:00
E mërkurë 12:00E martë 20:00
E mërkurë 13:00E martë 21:00
E mërkurë 14:00E martë 22:00
E mërkurë 15:00E martë 23:00
E mërkurë 16:00E mërkurë 00:00
E mërkurë 17:00E mërkurë 01:00
E mërkurë 18:00E mërkurë 02:00
E mërkurë 19:00E mërkurë 03:00
E mërkurë 20:00E mërkurë 04:00
E mërkurë 21:00E mërkurë 05:00
E mërkurë 22:00E mërkurë 06:00
E mërkurë 23:00E mërkurë 07:00
E enjtë 00:00E mërkurë 08:00
E enjtë 01:00E mërkurë 09:00
E enjtë 02:00E mërkurë 10:00
E enjtë 03:00E mërkurë 11:00
E enjtë 04:00E mërkurë 12:00

Krahaso sërish

 
 
E martë, Korrik 23, 2024, java 30