×

Koha në Kano edhe New York City

  • Kur koha ishte 20:00 me E hënë, Qershor 17 në Kano, atëherë ishte 15:00 në New York City.
  • Kano është 5 orë para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Kano

New York City
5 orë
5 orë
UTC
1 orë
1 orë

Kano

New York City (-5h)

E hënë 20:00E hënë 15:00
E hënë 21:00E hënë 16:00
E hënë 22:00E hënë 17:00
E hënë 23:00E hënë 18:00
E martë 00:00E hënë 19:00
E martë 01:00E hënë 20:00
E martë 02:00E hënë 21:00
E martë 03:00E hënë 22:00
E martë 04:00E hënë 23:00
E martë 05:00E martë 00:00
E martë 06:00E martë 01:00
E martë 07:00E martë 02:00
E martë 08:00E martë 03:00
E martë 09:00E martë 04:00
E martë 10:00E martë 05:00
E martë 11:00E martë 06:00
E martë 12:00E martë 07:00
E martë 13:00E martë 08:00
E martë 14:00E martë 09:00
E martë 15:00E martë 10:00
E martë 16:00E martë 11:00
E martë 17:00E martë 12:00
E martë 18:00E martë 13:00
E martë 19:00E martë 14:00
E martë 20:00E martë 15:00
E martë 21:00E martë 16:00
E martë 22:00E martë 17:00
E martë 23:00E martë 18:00
E mërkurë 00:00E martë 19:00
E mërkurë 01:00E martë 20:00
E mërkurë 02:00E martë 21:00
E mërkurë 03:00E martë 22:00
E mërkurë 04:00E martë 23:00
E mërkurë 05:00E mërkurë 00:00
E mërkurë 06:00E mërkurë 01:00
E mërkurë 07:00E mërkurë 02:00

Krahaso sërish

 
 
E hënë, Qershor 17, 2024, java 25