×

Koha në Janakpur Dham edhe New York City

  • Kur koha ishte 03:45 me E enjtë, Korrik 25 në Janakpur Dham, atëherë ishte 18:00 me E mërkurë, Korrik 24, 2024 në New York City.
  • Janakpur Dham është 9 orë edhe 45 minuta para New York City.
  • Kliko në çfarëdo kohe më poshtë për të hapur dhe shpërndarë faqen për ngjarjen

Diferenca në kohë from Janakpur Dham

New York City
9.75 orë
9.75 orë
UTC
5.75 orë
5.75 orë

Janakpur Dham

New York City (-9h45m)

E enjtë 03:45E mërkurë 18:00
E enjtë 04:45E mërkurë 19:00
E enjtë 05:45E mërkurë 20:00
E enjtë 06:45E mërkurë 21:00
E enjtë 07:45E mërkurë 22:00
E enjtë 08:45E mërkurë 23:00
E enjtë 09:45E enjtë 00:00
E enjtë 10:45E enjtë 01:00
E enjtë 11:45E enjtë 02:00
E enjtë 12:45E enjtë 03:00
E enjtë 13:45E enjtë 04:00
E enjtë 14:45E enjtë 05:00
E enjtë 15:45E enjtë 06:00
E enjtë 16:45E enjtë 07:00
E enjtë 17:45E enjtë 08:00
E enjtë 18:45E enjtë 09:00
E enjtë 19:45E enjtë 10:00
E enjtë 20:45E enjtë 11:00
E enjtë 21:45E enjtë 12:00
E enjtë 22:45E enjtë 13:00
E enjtë 23:45E enjtë 14:00
E premte 00:45E enjtë 15:00
E premte 01:45E enjtë 16:00
E premte 02:45E enjtë 17:00
E premte 03:45E enjtë 18:00
E premte 04:45E enjtë 19:00
E premte 05:45E enjtë 20:00
E premte 06:45E enjtë 21:00
E premte 07:45E enjtë 22:00
E premte 08:45E enjtë 23:00
E premte 09:45E premte 00:00
E premte 10:45E premte 01:00
E premte 11:45E premte 02:00
E premte 12:45E premte 03:00
E premte 13:45E premte 04:00
E premte 14:45E premte 05:00

Krahaso sërish

 
 
E mërkurë, Korrik 24, 2024, java 30